En ny sesong

07. februar 2014, av Harald Roer

Godt nytt år og velkommen til en ny golfsesong.
Turneringsprogrammet for 2014 er for det meste klart, men det kan fremdeles skje endringer. Du finner det under fliken "Turneringer" over.

Det eneste som ikke ennå ligger ute er den siste overnattingsturneringen som i år vil foregå enten på Elverum eller i Sandefjord 20-21 september.
Ellers starter vi med Evje, etterfulgt av Strømstad (2 dagers med overnatting), Drøbak, Nes, Bærum, Holtsmark og Grønmo.
Vi gjentar Premiejakten fra ifjor på Grønmo med anderledes premier og spilleform.
Spesielt, og helt nytt av året, er at vi i år vil ha muligheten til å ta med oss en venn på turnering som ikke er medlem av klubben. Styret har beluttet å innføre dette som en prøveordning med følgende restriksjoner:

  • Kun en venn pr medlem på samme turnering.

  • Medlemmet betaler en startavgift for vennen på kr 300,-. På overnattingsturneringene er prisen som for medlemmer + kr 200,-.

  • Maks 10 vennespillere på hver turnering. Førstemann til mølla.

  • Vennene kan vinne de vanlige premiene, men ikke noen av pokalene eller tittelen som Klubbmester.

  • På klubbmesterskapet har medlemmer fortrinnsrett. Det vil si at venner får på denne turneringen kun være med dersom det er ledig plass når påmeldingsfristen utløper.Vi håper at dette vil bli vel mottatt av medlemmene. Styret vil i løpet av sesongen vurdere om ordningen opprettholdes eller eventuelt justeres.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 79 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 80 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 81 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 82