Strömstad 9-10. Sep

23. august 2017, av Helen Fors

Æven dette året slår vi på stortomma og inviterer alle medlemmer til en veldig rimelig sesongavslutningshelg i Strømstad 9-10. september.
En overnatting m/middag+frokost og to greenfees i år koster NOK 600,-/person i dobbeltrom og NOK 800,-/person i enkeltrom. Det er også på denne turneringen mulig å ta med seg en venn (kun EN venn pr medlem). Denne vennen må da betale kostpris på NOK 1700,- for dobbelt/ eller NOK 2100,- for enkeltrom for den samme pakka. Ektefeller/ samboer som ikke er medlemmer og ikke spiller golf 600 NOk.

Vi spiller golf på Strømstad golfklubb begge dager. Lørdag med første utslag kl 10.25. Vi bor på Strømstad Quality Resort & SPA.
Etter runden møtes vi på hotellet for å fylle på vetske nivået. Ett glass vin/ en Øl bestilles av var enkelt i baren og settes opp på fellesnotan. Generalforsamlingen er utsatt til sener tilfelle. Middagen er bestillt til kl 20.00. Etter en hyggelig kveld og god natts søvn har vi første utslag på Strømstad golfklubb rett ved hotellet kl 10.34. Det spilles Greensome og " paren som ska spille sammen blir gjort gjennom lodd trekking under kvelden. En dame og en herre så langt det lar seg gjøres.

Dette håper vi gjør at turneringen fylles opp og vi igjen kan ha 40 medlemmer på en overnattingsturnering. For ordens skyld minner vi om at medlemmer har fortinnsrett på å delta frem til påmeldingensfristen 10 dager før.
Meld dere på! Denne sjansen kommer nok ikke for ofte :-)

PS: Husk å skrive i meldingsfeltet hvem du evt. skal dele rom med når du melder deg på. Beløpet skal innbetales på forhånd til klubbens konto nr. 9008 05 52865

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 79 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 80 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 81 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 82