Informasjon fra styret

27. april 2020, av Pål Berg Leirvåg

Her er viktig informasjon fra styret.

Hei alle sammen.

Vi sliter alle med covid 19 viruset på en eller annen måte. Det gjør vi også i SAS golfklubb. Vi har regler vi må forholde oss til som gjør det ulovlig å samle mer enn fem personer frem til 15 juni.

Enkelt turneringene vil vi løse med bruk av nettside/email for informasjon både i forkant og etterkant av spill. Det betyr at den enkelte må gå inn på nettsiden dagen før turneringen for å få informasjon om oppsett, regler og fremmøtetid. Scorekort skal ikke byttes. Den enkelte fører likevel som normalt. Etter runden sendes score på tekst eller bilde av scorekort til turneringsansvarlig. Resultatet blir deretter publisert på vår nettside så snart som alle score er innhentet. Det blir altså ingen organisert samling for premieutdeling, men hva den enkelte ønsker å gjøre, har ikke vi noe med.

Klubben sliter med å få inn medlemskontigent for ansatte. Detter er normalt gjort gjennom trekk via lønn. Dette er vanskelig å få gjort i år. Vi jobber med saken. Samtidig er støtten fra SAS på ca 35000 kr uteblitt. Om vi får noe som helst i dagens situasjon er usannsynlig. Derfor må vi se på kostnader til premier, og om vi skal ha noen i år, og startkontingent til turneringene. Dere må regne med å betale noe mer i startkontingent enn tidligere år. Eksakt sum blir publisert etterhvert. Eventuelle premier for de første turneringene vil bli delt ut på generalforsamling til høsten. Vinnere som ikke kan komme vil ikke bli glemt.

Vi regner med at vi kan arrangere turneringer som normalt etter 15 juni. Vi har likevel en helgeturnering som skulle gått 13-15 juni på Kongsberg som vi har problemer med å avholde innenfor reglene for smittevern. Vi har derfor bestemt å avlyse denne i år, men håper på en skikkelig helg/generalforsamling til høsten. Ellers så håper vi at alle har det bra og at dere har forståelse for de endringer vi må gjøre.

Mvh Pål Berg Leirvåg
Leder SAS golfklubb.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 79 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 80 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 81 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 82