Arvid Steffensen

Avdeling: OSLOA
Hjemmeklubb: Drøbak GK
Medlem siden november 2003.
ePost: arvid.steffensen@gmail.com
Telefon, mobil: 92285263

Medlem av Drøbak GK
========
Jeg jobber som styrmann på B737 med base Oslo.

Golf "startet" med at jeg fikk kurset av kona for 3-4 år siden, men av ulike årsaker kom jeg meg imidlertid aldri ut på banespill (med unntak av en sørgelig 9-hullsrunde som jeg gikk solo). Jeg var ikke venn med køllene (som senere skulle vise seg å være helt feil for meg) og det ble litt for "skummelt" å gå ut på banen uten en kjent "støttekontakt" når man ikke helt forsto hva som foregikk.

Nå har jeg flyttet og ser golfbanen i Drøbak fra gårdsplassen, så det ville være tragisk å ikke forsøke å utnytte den. Foreløpig alene ettersom kona er kort i lunta og sannsynligvis hadde knekt hele køllesettet over kneet etter 5 minutter på driving range.
De dataspillende tenåringene har foreløpig bare uttrykt seg med et tomt, spørrende blikk når golf har vært nevnt, så det er vel ikke stort håp der heller.

Ellers ser det ut som at jeg ramler borti ting jeg ikke kan, så jeg kjører også veteran MC, Norton Commando (når den virker).

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 79 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 80 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 81 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 82