Nye nettsider

29. april 2006, av Harald Roer

Da har nettsidene til SAS golfklubb kommet i ny drakt. De er penere å se på og gir en bedre oversikt over program og resultater, samt at de gir alle muligheten til lettere å melde seg på og av turneringer online.

Det første dere vil legge merke til er at det nå er lettere å finne fram til det du ønsker i og med at alt kan velges fra forsiden. All nformasjonen fra den gamle nettsiden er fremdeles å finne her i tillegg til noen ekstra: Resultatliste med statistikkinformasjon, en enkelt informasjonsside for hvert medlem, online påmelding/innmelding, automatisk kontinuerlig oppdatering av hvem som er påmeldt til fremtidige turnieringer, turneringskalender og artikkeldatabase, I tillegg er det mye enklere for styret og turneringsansvarlige å oppdatere sidene og resultatlistene. Dette gjør tilsammen at dere i bunn og grunn vil møte et nettsted som er mye mer oppdatert enn tidligere.
Litt om noen av de nye funksjonene:
Påmelding
Dette gjøres nå online. Det vil si at du bare bør oppgi ditt medlemsnummer og HCP og du er påmeldt. Medlemsnummeret er det same som lønnsnummer for ansatte, mens pensjonister og familiemedlemmer har fått en ePost med informasjon om sitt. Dersom du er i tvil om ditt medlemsnummer, send en melding fra kontaktsiden eller ring Harald på 920 65680. Fremgangsmåte: skriv inn ditt medlemsnummer i feltet øverst til høyre på nettsiden og trykk "Meld på". Du vil da bli bedt om å srive inn ditt HCP og eventuelt velge en annen turnering enn den førstkommende. Trykk meld meg på igjen og du er påmeldt. Du kan få en bekreftelse på dette ved å gå inn på siden for den aktuelle turnering. Der står nemlig oppdatert deltagerliste nederst. En bekreftelse blir også sendt hjem til deg med en forklaring på hvordan du kan melde deg av igjen.
Resultater
Hvis du går inn på resultater vil du kunne gå inn på resultatlistene til hver enkelt turnering som har vært. Du velger hvilket år du ønsker å se øverst på siden. Under listen med de forskellige turneringene finner du også statistikkinformasjon fra dette året. Har finnes informasjon om klubbmester, Støltuns Pokal, mestvinnende medlemmer, flest longest drives/closest to pin og en liste over de medlemmene som har vært mest aktive. Vær oppmerksom på at Hvis du under år velger "Totalt" vil alle årene bli lagt til grunn for statistikken, og oversikten over "Støltuns Pokal" vil gi en liste over de som har beste snitt av de tre beste gjennom alle tider, selv om det ikke er noen premiering for dette.
Administrasjon
Sitter du i styret kan du logge deg på og lese artikler om dette der.

Naviger rundt på sidene for å bli kjent Desom noen lurer på noe, finner noen feil på sidene eller savner noen funksjoner, - ikke nøl med å sende oss en ePost eller ring Harald.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 79 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 80 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 81 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 82