OBS! OBS! OBS!

08. juni 2006, av Bjørg Færø Skagen

Viktige meldinger til turneringsdeltakere

Vi har opplevd at enkelte deltakere møter veldig sent til turneringer. Dette skaper unødvendig stress for turneringsledelsen og ber derfor alle om å møte senest 15 minutter før første starttid. De som ikke har møtt opp innen denne fristen mister sin rett til å delta dersom det står ventelistede personer og håper på plass.

Ny starttid for Klubbmesterskapet på Borre er kl. 10:00.

Det er svært gledelig at påmeldingen til våre turneringer har vært enorm i år, sammenlignet med tidligere år. Vi har øket antall starttider på de fleste turneringene for å få med så mange som mulig, og på grunn av den relativt høye greenfee som vi må betale til respektive klubber har vi vært nødt til å sette opp startkontigenten til kr 200,- på alle resterende turneringer i år.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 79 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 80 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 81 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 82