Svensk seier i Interskandinavisk

11. august 2006, av Bjørg Færø Skagen

Nydelig vær, flott sted og svenskene vant trelandskampen!

Konkurransen om Vandrepokalen og Trelandskampen gikk i år av stabelen på Møn Golfklubb i Danmark. En super bane med lumsk rough og en del andre finurligheter.

Dag en åpnet med singler som kun var kamp om Vandepokalen. En grytidlig start hindret ikke Anne Marie Giørtz (NO) og Steen Lihsmann (DK) i å spille seg til hver sin seier med respektive 75 og 67 nettoslag.

Etter en god dansk frokost var det klart for Foursom'ene, som var første del av Trelandskampen. Både danskene og svenskene slo godt fra seg, men vi norske gikk ganske fornøyde til festmiddagen da det viste seg at vi ledet med 5 poeng.

Lykken viste seg å være kortvarig da det svenske laget virkelig slo til i andre runde og kunne gå av banen med en knallseier. Men vi var ikke helt knust - vi slo i hvertfall danskene!

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 79 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 80 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 81 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 82