Høstavslutning Sandefjord

21. september 2009, av Tove Mæland Solheim

Høstavsluning Fridtjof Giørtz Minnepokal

Sjelden har vi fått så mange positive tilbakemeldinger på et arrangement. Rica hotel var fra første henvendelse bare velvilligheten selv,og det samme var våre kontakter på Sandefjord golfbane. Det var mange som ga uttrykk for at hit ville de tilbake. Banen var i utrolig god stand med unntak av litt grums på 3-4 fairways. Til å være ganske ny var vi mektig imponert. Og mange fikk en utfording på ondulerte,store greener og de siste 9hull som var ganske tøffe.

Solen skinte, og det gjorde golfprestasjonene også. Tor var tydeligvis i storform og vandt på 71 slag i herreklassen,og tok dermed Fridtjof Giørtz minnepokal, mens undertegnede vandt pikeklassen med 76 slag.

Denne gang var det Nina som hadde treff med slegga blandt pikene,mens Kevan ikke uventet var lengst blandt gutta.

Nærmest pinnen var vår alles Cecilia,som nå desverre avslutter sitt arbeidsforhold i Norge. Hyggelig var også Børres takk til henne for sitt ivrige engasjement, og deltagelse på nesten alle turneringene. Det var spor av tårer hos flere ved overrekkelsen av et headcover med det norske flagget og schampis under middagen. Vi vil savne deg.

Anne Ki ble vinner av Stølthuns trofee,og med Hole in one i tillegg er hun nok meget godt fornøyd med sesongen 2009. Gratulerer.