Turneringsprogrammet 2011

15. februar 2011, av Harald Roer

Da er turneringsprogrammet for 2011 på det nærmeste klart. Du finner det ved å klikke på Tuneringer i toppmenyen. Vi kommer til å spille 10 runder i år. Fire av disse blir i forbindelse med overnattingsturneringer i Sandefjord og Strømstad. Nytt av året er Mørk, Hauger og Miklagard. Vi gleder oss veldig til en ny golfsesong med dere alle.
Det kommer til å bli noen småjusteringer på utslagstidspunktene så følg med. Blir det forandringer på dato eller baner så vil det bli publisert her på forsiden.

Vi kommer til å spille 10 runder i år. Fire av disse blir i forbindelse med overnattingsturneringer i Sandefjord og Srømstad. Nytt av året er Mørk, Hauger og Miklagard. Vi gleder oss veldig til nye golfrundermed dere alle.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 79 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 80 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 81 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 82