Oppsett for Sommerturnering klar

15. juli 2012, av Pål Berg Leirvåg

Sjekk tiden du er satt opp. Legg merke til at vi starter en time senere enn vanlig og at det ikke er shotgun denne gangen. En av turneringsledelsen, meg eller Tor, kommer til å kreve inn penger ved innlevering av scorekort.

Lokale regler er som følger:
Uflyttbare hindringer: Trær med støttepinner, distansemerker, veier og stier med kunstig belegg og informasjonsskilt.
Fritak skal tas etter regel 24-2
Grunn under reparasjon med spilleforbud er merket medblå staker med hvit topp. Fritak skal tas etter regel 25-1.
Maurtuer defineres som grunn under reparasjon med spilleforbud. Fritak skal tas etter regel 25-1.
Steinfylte dreneringsgrøfter defineres som grunn under reparasjon. Fritak skal tas etter regel 25-1.

Ellers så minner vi om at det er viktig å spille raskt. Er ballen langt ut i røffen, er det ikke sikkert det er hensiktsmessig å finne den. Det er mer å tjene på å la den være lost ball, og spille ny med en gang.

Til de som trenger bil, så sjekk med klubben i dag allerede om det vil bli tillatt med bil i morgen. De har tatt forbehold om dette i tilfelle mye regn.

Ellers så sees vi i morgen. :)

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 79 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 80 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 81 Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 82