Referat fra generalforsamling i Strømstad 21. september 2013.

23. september 2013, av Tove Mæland Solheim

Referat fra generalforsamling i Strømstad 21.sept 2013.

  1. Per Kristian ønsket velkommen. 20 medlemmer var møtt frem. Møteinnkallingen ble godkjent, men med ønske om at agendaen ble sendt ut litt tidligere.

  2. Som møtedirigent og referent ble henholdsvis PK og Tove valgt.

  3. Årsberetning.
    Det er i år som tidligere arrangert tilsammen 10 turneringer, hvorav to overnattingsturneringer. Antall deltagere er sunket kraftig. I 2011 var gjennomsnittet 29, i 2012-25, og i 2013-19. Vårspretten hadde høyeste deltagerantall med 26. Resten av turneringene lå under 20.
    I tillegg arrangerte vi 3-landskampen på Elverum. Det ble meget vellykket, selv om været ikke var det beste. Tilbakemeldingene fra våre kollegaer i Sverige og Danmark er bare positive, både når det gjelder bane og Rica hotel Elverum. Norge dro iland seieren med 3p!!!

    Nina Grimsgård viser på dette tidspunkt skjulte talenter som basketspiller og lobber en peanut opp i Laimis champagneglass fra 15 meters avstand. Av naturlige årsaker blir det her en liten pause i saklighetene.

    Tildeling av midler fra SAS går nedover. Pensjonister som deltar i 3-landskampen blir ikke dekket lenger av SAS group club. Styret oppfordrer ansatte å melde seg på Interscandinavisk mesterskap.

  4. Regnskap
    Etter to år med overskudd så hadde vi et lite underskudd i år, ca 5500 kr. Det var planlagt, da vi ikke kan ha for mye penger på bank. Da blir nemlig tilskuddet fra SAS mindre. Derfor ble det brukt litt ekstra penger på tre-landskampen, hvor SAS klubben har redusert støtten ift tidligere år. Vi har fremdeles endel penger på bank, så økonomien er god og sunn.

  5. Valg av 2 nye styremedl.
    Pål Berg-Leirvåg tok gjenvalg. Tor Klemetsen ønsket avløsning, og som nytt styremedlem hadde valgkomiteen innstilt Helen Fors. Valgkomiteens forslag ble godkjent. Styret ønsker Helen hjertelig velkommen.
  6. I henhold til klubbens statutter overtar Tor Klemetsen som ny valgkomite.

  7. Ingen innkomne forslag.



Styret takker for en hyggelig sesong