Strømstad 2018

31. august 2018, av Harald Roer

Da nærmer det seg raskt og alt ligger til rette for en flott golfhelg. Her kommer litt praktisk informasjon. Det er veldig gledelig at så mange har meldt seg på. Vi er 25 golfspillere og 24 rundt bordet til middag. Startliste finner du her

Første utslag lørdag er kl 10:00. Det er en fullbooket bane og vi skal presse inn 7 flighter på 40 minutter så jeg vil be dere (høflig) om å være effektive der ute. Vær klar når det er deres tur og følg med når medspillere slår slik at det blir minst mulig leting. Med enkle grep kan vi spille effektiv golf uten at det verken går ut over golfgleden eller kvaliteten på spillet.

Vi starter generalforsamingen i andre etasje kl 1900. Dette gir de som har lyst tid til å benytte hotellets SPA-avdeling før møtet starter. Dette er inkludert i prisen dere har betalt. Etter generalforsamingen spiser vi middag i restauranten kl 20:00.

Dag nr to spiller vi SAS pairs med første utslag kl 10:30. I år vil vi trekke hvem som skal spille sammen under generalforsamlingen. Dette gjorde vi også i fjor og det ble godt motatt av mange medlemmer. Vi trekker kvinne/mann par så langt det går. Vi gjør unntak for kjærester/ektefeller som veldig gjerne vil spille sammen. Send i såfall meg SMS om dette FØR helgen.

Vi har begge dagene "Closest to the pin" på hull 12 og "Longest drive" på hull 15.
Flightene for lørdag blir publisert på nettsiden før kl 14 på fredag. Dersom noen har spessielle ønsker som f.eks utslagstidspunkt vil jeg gjerne ha dette på SMS før lunch samme dag, så skal vi forsøke å etterleve så langt det går.

De som ennå ikke har betalt for bes gjøre dette så fort som mulig så vi gjør det lettere for kassereren vår.

Nytt av året er at hotellet har innført parkeringsavgift for parkeringshuset. Det koster SEK 95:- for ett døgn.

Vi gleder oss til helgen.