Informasjon om 2-mann/kvinne scramble Drøbak 3. Juni.

01. juni 2020, av Pål Berg Leirvåg

Her er informasjon om turneringen på Drøbak.

Oppsett av lagene og teetime, finner dere under fanen Turneringer.

Vi spiller 2-mann/kvinne scramble. Det betyr at begge spiller ut, dere velger den ballen som ligger «best», og begge spiller fra der denne ballen ligger. Plasser ballen innenfor et scorekort over hele spille feltet. I bunker kan dere flytte til et område som er uten fotspor etc, men ikke nærmere hullet. Det er ingen krav om antall utspill for spillerne, eller andre begrensninger.

Vi spiller slagspill, dog max eget par pluss 5 på hullene. Hvert lag får et handicap basert på 25 % av summen av tildelte slag, som trekkes fra brutto score på desimalen, som kan bli avgjørende. Er det helt likt, er det de som har spilt best siste 3/6/9 hull som vinner.

Husk å betale startavgift på Vipps før start. Pål går i første ball og han samler inn scorekort etter spill. Laimi går i siste ball, og er det spørsmål, så er han tilgjengelig for disse.

Vi har denne gangen konkurranse for nærmest pinnen på hull 17, og lengste drive på hull 18. Husk at de i siste ball tar med seg disse. Drøbak golfklubb ønsker ikke å stille med markører for dette, så de blir laget spesielt for denne anledningen. Vi ber om at dere bruker en ren hanske/serviett etc når dere flytter disse markørene. For måling av nærmest pinnen, bruk målebandet med forsiktighet for å unngå smitte. Bruk også egen blyant.

Vi håper alle lagene møtes utenfor (inne hvis det er kaldt ute) kafeen etter spill for premieutdeling.