Jo flere jo bedre

25. mai 2021, av Harald Roer

En mer krevende arbeidshverdag for ansatte har over tid ført til synkende deltagelse på våre turneringer. Dette har styret nå valgt å bøte på ved å åpne turneringene for alle SAS-ansatte og la eksisterende medlemmer ta med seg så mange venner de ønsker.

De som er med på turneringer og som ikke er medlemmer i klubben har ikke mulighet til å vinne vin, men kan fremdeles vinne golfballer og andre effekter. De betaler kostpris for å være med. Det vil si den prisen kubben har forhandlet frem med den aktuelle banen. Denne prisen er som regel litt under det som annonseres som green-fee men ikke like lav som den medlemmene betaler. Det skal fremdeles lønne seg å være medlem, men vi håper med dette at flere kan melde seg på, slik at vi kan beholde den sosiale hyggen som det innebærer å spille turnering i regi av SAS Golfklubb.
Snart vil påmeldingsrutinene bli endret slik at venner og ansatte kan melde seg på selv. Vi gleder oss til å se flere nye fjes på banen.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 79 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 80 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 81 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/sasgolf/domains/sasgolf.no/www/core/bottom.php on line 82